2 Mayıs 2012 Çarşamba

yürümek hazmı kolaylaştırır

   Muhterem günlük; 'al da at' dedirtecek muz ortalar açılırken, paralar top peşinde koşturuyor. Biz milletçe hatta dünya halkları olarak sporcunun ahlaksız ve pislik olanını seviyoruz. Hatta bu kalıba sporcular harcinde olabildiğince adam sokuyoruz. Biz insanların salih huylu olanlarını garipseyen, onun öyle olduğuna inanamayarak iftralarla o yola sokma gayesindeki ciğeri beş para etmez dünya insanlarıyız.
    Herneyse günlük, içimi döküp günah çıkarma işlemine son vermem lazım artık. Eskiden anlatılırdı, Avrupa'da aşırı zenginler, yemek yemekten şiştikleri halde henüz tadamadıkları çeşitleri de taam edebilmek için kusarlarmış ve öylece yemeğe devam ederlermiş. Günah çıkarma da böyle bir şey herhalde;günah banyosu yapılan kiliseler, el sürülen Hacerül Esved insanların yeni günahlara yer açmak için vicdanlarındakileri kusmaları gibi değil mi?
     Ha bir de yürümek hazmı kolaylaştırır günlük. Mayısın birinde insanların yürümesi bundandır sanki. Aktivizm ruhsal ve zihinsel durgunluğun fiziksel enerjiyle dengelenmesidir, beyin takımı koltuğuna kurulur ve aktivistleri yemler,onlar da şişer ve yürürler.

1 yorum:

  1. başı "...polis araçlarını devirdi" sonu "yaa yaa ye koko cambo"

    YanıtlaSil