30 Mayıs 2012 Çarşamba

oğlum bak git

    Değerli günlük; kuşlar çok şey anlatır. Hani birisi iki üç kırıntı ekmek parçası görür de diğerleri onun etrafına üşüşür, hatta ağzındaki lokmaya tecavüz ederler. Bu ekmek kavgasının insan boyutu zaten malumun ben daha özele ineceğim müsadenle.
     Sosyal medya, facebook, twitter, sözlükler filan çok tutuldu. Reklam gelirleri televizyonu geçti gitti hatta. Televizyonlar kıskandı tabii durumu. Normalde internetten takip ettiğimiz komik videoları yayınlayan programlar yapmaya başladılar önce. Video paylaşımı için özel televizyonlar kuruldu Akıllı tv filan. Bunlar ihtiyaca yönelik zaten olan pastadan paylanmaya çalışıyorlardı. İş çirkinleşmeye Beyazdır işte ne bileyim Okan Bayülgendir filan bunların şov programlarına çıkartılan komik video kahramanlarıyla başladı.
    Sayın günlük dananın kuyruğu haberlerle koptu. Normalde televizyondan çeşitli bahanelerle -ideolojik, sosyolojik filanlar falanlar sebeplerle işte-  yayınlanmayan haberlerin twitterda sözlüklerde anında paylaşımı zaten haber programlarının güvenilirliğini etkilemişti. Şimdilerde ise önemli -kime göre önemliyse?- haber kıtlığında yayınlanan saçma sapan haberlerin arasına komik video kahramanlarını da sanki Türkiyenin tek derdi oymuş gibi eklemeye başladılar. Yazıklar olsun bea, bu ne kıskançlık!.
    Normal şartlar altında (NŞA) sosyal medyada yayınlanan video eğer çok nitelikliyse bir iki hafta, değilse iki üç güne gülünüp geçilirdi. -Lakinki öyle değildir- .Ama bu videonun akşam haberlerinde ülke çapında reklamının yapılması işin suyunu çıkarır sayın günlük ayağa düşürür.Yapmayın.

  Yahu sayın günlük tek derdimiz kürtaj mı oldu şimdi. Bu ne sazan.avi tarzı bir olaydır. Neyse yakında anlatırım onu da.

pic.twitter.com/jrmNqsfX
ve ağaya düşen bir şeyler vardır








 REKLAMLAR:

 Saçlarınız neden bir ömer çelakıl ne bileyim bir gandalf gibi olmasın. Blendaks üçü bir arada ile keyfi yudumlayın.
 
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder