25 Nisan 2012 Çarşamba

nerelere gideyim?

   Muhterem günlük; seni fazla yalnız bırakmayayım dedim. Vakitsiz,habersiz gelen misafir gibi yersiz bir burukluk yaşatıyorum galiba. Ne yazık ki kalem de klavye de benim insiyatifimin uzantıları.
    Sayın günlük reklam sanattır,iyisi kötüsü olmaz,içkisi sigarası da yoktur. Koynuna girmeden izin istemek gibi hoş özelliklere de sahip. Yani sınır tanımıyor anlayacağın. Zaten medeniyet sınırın kaldırıldığı alanlarda özgünlük kazanır, di mi?
      Biliyorsundur belki cips üreticileri sayesinde Hollywood boğazımızda kaldı. Adamın kalbine giden yol midesinden, midesine giden yol da cinsel organlarından geçmesi mucibince beynimize iç dış yıkama yaptırıldığı reklamlara maruz kalıyoruz. Amaç cisp tüketimiyse reklam zaten cipsin kendi tadı değil midir bea? Kaç kişinin reklamlardan etkilenip de kola içtiğini gördün sayın günlük? Karpuzu reklamı var diye mi yiyoruz yani? O zaman amaç farklıdır sanki. Cips değilse nedir biliyor musun günlük, edebiyattır,sanattır. Sanat sanat içinde inception'dır  ki bunu bi kenara yaz.
    
    -Niye gittin nerelere gittin megan fox
    -Nerelere gideyim ben sen yanımda olmayınca
    -Üff snne be slk .s


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder